Julkaisuun sivulta löydät kattavasti tietoa palveluun ja sen toimintaan liittyen. Sivuilla on reilusti tietoa sekä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi sivuilta niin ole yhteydessä, autamme erittäin mielellämme.

Oletko julkaisija?

Reportterin julkaisijalista noudetaan palvelimelta; tämä mahdollistaa uusien julkaisijoiden liittymisen mukaan palveluun! Mukanaolo mahdollistaa julkaisusi näkymisen Reportterin julkaisijalistassa ja siten kuva- ja videomateriaalin vastaanoton kaikilta Reportterin käyttäjiltä. Palvelun kautta lähetetty sisältö voidaan toimittaa julkaisusi käyttöön haluamassasi muodossa. Voit myös määritellä ehdot, jotka lähettäjän tulee hyväksyä materiaalia lähettäessään.

Julkaisijat maksavat mukanaolostaan kuukausimaksua; aloituskustannuksia aiheutuu vain lisätöistä, jotka vaaditaan palvelun taustajärjestelmään yhdistämisestä julkaisijan järjestelmiin.
Lisätietoja palveluun liittymisestä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen

Mikä on reportteri?

Reportteri-palvelu mahdollistaa mobiilin kansalaisjournalismin aivan uudella tavalla. Palvelun käyttäjänä voit lähettää älypuhelimella ottamiasi kuvia ja videoita suoraan valitsemasi julkaisijan toimitukseen. Mukana palvelussa ovat Helsingin Sanomat, Maaseudun Tulevaisuus, MTV3 ja YLE.

Voit ladata sovelluksen tämän sivun kautta veloituksetta.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko Reportteri-sovellus ja sen käyttö maksaa?

Reportteri on ilmainen. Sen käyttö maksaa vain käytöstä aiheutuvan tiedonsiirron osalta. Koska kuvat ja erityisesti videot ovat tyypillisesti suuria tiedostoja, kannattaa käyttäjän varmistaa oman matkapuhelinliittymänsä hinnoittelu tiedonsiirron osalta. Erityisen huomattavaa on, että käytettäessä sovellusta ulkomailla joutuu maksamaan operaattorin perimät roaming-maksut, jotka saattavat olla huomattavan korkeita. Joissakin uusissa laitteissa on tuki langattomille lähiverkoille (WLAN); tämä mahdollistaa jopa ilmaisen tiedonsiirron.

Mitä yhdyskäytävää Reportteri-sovelluksessa kannattaa käyttää?

Reportteri toimii luotettavimmin suorien Internet/GPRS-yhdyskäytävien kautta. WAP-yhdyskäytävien käyttö ei ole suositeltavaa.

Miten tietoturvasta on huolehdittu?

Reportteri käyttää suojattuja SSL-yhteyksiä puhelimen ja palvelun taustajärjestelmien välillä. Näin voit lähettää materiaalia huoletta vaikkapa julkisten WiFi-hotspottien kautta. Palvelun taustajärjestelmät ovat luotettavan suomalaisen Internet-palveluntarjoajan palvelimilla.

Miten palvelussa on huomioitu yksityisyydensuoja?

Rekisteröitymättömien käyttäjien osalta julkaisijoille ei välitetä mitään lähettäjän yksilöiviä tietoja. Rekisteröityneiden käyttäjien puhelinnumero välittyy julkaisijoille lähetetyn materiaalin mukana – lue lisätietoja palvelun rekisteriselosteesta.

Kysyttävää

Mikäli sinulla tulee mieleen mitään kysyttävää Julkaisuun palveluun liittyen niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme sekä vastaamme erittäin mielellämme parhaamme mukaan.