1. Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste

2. Rekisterin pitäjän nimi sekä osoite

Frommalta Ltd.

Malta 123
10000 Valletta
Malta

3. Rekisteriasioista vastaava

Mr. Malta
Malta Ltd.
Malta 123
10000 Valletta

4. Rekisterin nimi

Reportteri-palvelun käyttäjärekisteri

5. Tietojen käyttötarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Reportteri-palveluun rekisteröityneen käyttäjän puhelinnumeron lähettäminen kullekin julkaisijalle, jolle käyttäjä haluamaansa materiaalia lähettää. Julkaisija saa käyttäjän puhelinnumeron vain jos a) käyttäjä on rekisteröitynyt b) käyttäjä lähettää materiaalia kyseiselle julkaisijalle. Mitään muita tietoja käyttäjästä ei lähetetä julkaisijoille. Tietoja käytetään myös mahdollisten väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen esimerkiksi tekijänoikeusrikkomusten tapauksessa.

6. Tietojen lähde

Tämän rekisterin tiedot kerätään puhelinnumeron osalta asiakkaiden rekisteröityessä Reportteri-palveluun Reportteri-sovelluksen avulla. Muut rekisterin tiedot (SIM-kortin sarjanumero sekä puhelimen sarjanumero) välitetään rekisteriin aina materiaalin lähetyksen yhteydessä.

7. Tietojen oikeellisuus

Tietojen oikeellisuutta ei tarkisteta.

8. Rekisterin tietositältö

Reportteri-palvelun asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
SIM-kortin sarjanumero (IMSI-koodi)
puhelimen sarjanumero (IMEI-koodi)
matkapuhelinnumero

9. Tietojen luovutus

Frommalta ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle. Frommalta voi luovuttaa tietoja voimassa olevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa.

10. Rekisterin suojaus

Rekisteritiedot säilytetään asianmukaisesti suojatussa palvelimessa ja ovat vain Frommalta tehtävään määrättyjen henkilöiden nähtävissä.

Kysyttävää

Mikäli sinulla tulee mitään kysyttävää rekisteriselosteeseen tai toimintaan liittyen niin olethan yhteydessä. Autamme sekä vastaamme kaikkiin kysymyksiin erittäin mielellämme.

Kysymykset voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Kysymykset on aina mukavia ja vielä mukavampi niihin on vastailla. Sitä sanotaan ettei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä ja näinhän se on. Toiselle selkeä kysymys voi olla toiselle se maailman vaikein. Kysymällä jokainen oppii aina jotain uutta ja myös vastaaja saa jakaa tietoa mikä on aina hyvästä. Kysymyksillä sekä tietenkin vastauksilla tehdään lause kerrallaan maailmasta viisaampi paikka. Muista siis aina kysyä mikäli sinulla on kysyttävää sekä tietenkin vastata jos joku kysyy kysymyksen ja tiedät vastauksen.